‘Innovatief ondernemen in Bernheze doe je niet alleen’

Beste ondernemer,

Heeft u een innovatief idee? Maar weet u niet goed hoe dit idee concreet handen en voeten te geven? Zoekt u naar partners met kennis? Een netwerk? Heeft u wellicht een financieel steuntje in de rug nodig? Kom dan naar onze bijeenkomst ‘innovatief ondernemen in Bernheze doe je niet alleen’ op 4 juli a.s. en maak kennis met de mogelijkheden die AgriFood Capital u biedt.

AgriFood Capital 
AgriFood Capital biedt bedrijven volop kansen om innovatief te ondernemen. Grote en kleine bedrijven. Het krachtige netwerk van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden binnen AgriFood Capital biedt volop mogelijkheden om ideeën om te zetten tot nieuwe omzet.

Programma
Verschillende ondernemers in Bernheze hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheden die AgriFood Capital biedt. Op 4 juli vertellen zij over hun projecten en op welke wijze AgriFood Capital daarbij ondersteund heeft. Een van deze ondernemers is Dennis Hurkmans, tevens onze gastheer van de avond. Hij zal u vertellen over zijn plannen voor een whiskystokerij. Ook Frank de Louw, medeoprichter van het bedrijf One2Born zal een presentatie verzorgen.
Daarnaast is er ruimte in het programma voor Roel Schutten, directeur van AgriFood Capital. Hij vertelt u over het themajaar ‘We are Food’.
Een van de initiatieven die AgriFood Capital genomen heeft, is Grow Campus. Hierin werkt een groot aantal Mbo- en Hbo-opleidingen samen. Onder andere ROC De Leijgraaf en HAS Den Bosch. Hierdoor kunnen MKB-ondernemers op een eenvoudige manier gebruik maken van alle kennis en faciliteiten die deze scholen in huis hebben. Hoe dat in de praktijk werkt, zal Jan-Pieter van der Lugt, directeur van Grow Campus, toelichten. Marieke Moorman, onze burgemeester, geeft de aftrap.


Niet alleen Agrofood
Succesvolle projecten bevinden zich vaak op het snijvlak van verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan verbindingen tussen ICT en zorg, food en design of bouw en high tech. Daarom is de bijeenkomst niet alleen zeer interessant voor ondernemers in de agrofoodsector, maar voor alle MKB-ondernemers in Bernheze.

Locatie en tijdstip
De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdagavond 4 juli in De Heische Hoeve, Heideweg 1a in Loosbroek. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Het officiële programma start om 20.00 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Daarna is er de gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.

Aanmelden
Wij ontmoeten u heel graag op deze bijeenkomst. U kunt zich tot en met woensdag 28 juni aanmelden bij Jossien Bouter j.bouter@bernheze.org of via telefoonnummer 14 0412. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een mail met het programma en praktische informatie over de bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
M.A.W.J.M. (Rien) Wijdeven, MSc
Wethouder