Loosbroek, 13 juli 2017

Betreft: Pop-Up Restaurant

Beste ondernemer,

Als pr-commissie van de ZLTO Bernheze proberen wij op verschillende manieren onze agrarische sector positief uit te dragen. Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor een spectaculair, vernieuwend evenement, waarvoor wij graag uw aandacht vragen.
Wij organiseren op donderdag 14 september a.s. een Pop-Up Restaurant in samenwerking met De Toren uit Heeswijk-Dinther op het perceel van de Familie Van der Wielen, Jonkerstraat 5 in Nistelrode.
In een mooie, met zorg en aandacht voor de agrarische sector aangeklede tent, in een weiland tussen de koeien, zullen onze gasten een ware beleving proeven.
Deze avond is bedoeld voor de ondernemers van Bernheze en daar buiten, om elkaar op deze unieke locatie te ontmoeten.
Wij bieden u de mogelijkheid om deze culinaire belevenis mee te maken. Dit kunt u doen door het reserveren van plaatsen aan onze tafel à € 80,00 per persoon (inclusief drank). Hiervan ontvangt u na afloop een factuur.

Wij hopen van harte dat wij u en uw gasten mogen verwelkomen op donderdag 14 september a.s.
Reserveren is mogelijk via info@de-toren.nl onder vermelding van Pop-Up restaurant.

Met vriendelijk groet,
Namens Pr-commissie ZLTO Bernheze