NOMINEER DÉ (JONGE) ONDERNEMER VAN HET JAAR 2017?

Op zaterdag 4 november vindt het Bernhezer Business Event (BBE) 2017 plaats. Tijdens dit event wordt de Bernhezer Ondernemersprijs (BOP) en de Jonge Ondernemersprijs (JOP) 2017 uitgereikt. De organisatie van het Bernhezer Business Event roept alle inwoners en ondernemers in Bernheze op, om bedrijven voor te dragen, die voor de JOP en de BOP 2017 in aanmerking komen. Kent u een bedrijf, dat in uw ogen een plekje op het podium verdient en is dit bedrijf in de gemeente Bernheze gevestigd? Nomineer het dan.

Wanneer is iemand een goede ondernemer? Dat is niet eenvoudig te bepalen. Om kandidaten met elkaar te kunnen vergelijken,  zijn criteria nodig.

DE JURY TOETST OP:
Missie, visie – Bedrijfseconomisch succes – Onderscheiden vermogen (creativiteit, kwaliteit, …) – Goed werkgeverschap – Maatschappelijke betrokkenheid, duurzaam ondernemen

Voor beide titels gelden dezelfde criteria, met dien verstande dat de JOP nog niet 5 jaar actief hoeft te zijn en dat diens maatschappelijke betrokkenheid nog tijd nodig kan hebben om zich verder te ontwikkelen.

GEEF NU OP

De inschrijving voor de Bernhezer Ondernemerspijs 2017 is nu geopend! Kent u een succesvolle onderneming in Bernheze? Geef deze dan op!