Yes!! Wij, the Temple Challenge, zijn genomineerd voor ‘Jonge ondernemer van het jaar’ en daar zijn wij natuurlijk erg trots op! Ongeacht wat de uitslag zaterdag aanstaande brengt vinden we het leuk om alle andere genomineerden en bedrijven uit Bernheze eens extra voordelig kennis te laten maken met The Temple Challenge. Daarom geven wij jou, als ondernemer uit Bernheze, nu een mooie korting! Als dank voor onze nominatie laten we je graag voordelig kennis maken met ons bedrijf. Boek in september een uitje voor in het najaar en ontvang 25% korting! We hopen je eens te mogen ontvangen bij The Temple Challenge!

Reserveer direct via: reserveringen@templechallenge.nl

Tot snel!

Koen de Lorijn.

The Temple Challenge is een unieke ervaring en uitermate geschikt om onderlinge contacten te verbeteren. Het versterkt op een creatieve en energieke manier de teamgeest van je bedrijf.
The Temple Challenge is een geweldig avontuur. Vorm teams en neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt. In een reeks aaneengesloten speelkamers bepaalt je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team het winnende zal zijn…