VOOR EN DOOR ONDERNEMERS IN BERNHEZE

Het Bernhezer Ondernemers Platform heeft een aantal ondernemers gevraagd om het BBE 2018 belangeloos te organiseren. Sommige hebben dit al eerder gedaan en sommige zijn nieuw in de organisatie.

Er zijn veel inspirerende bedrijven in Bernheze, daar mogen we trots op zijn! Hoe mooi is het dan om elkaar binnen de regio te inspireren en te helpen om uiteindelijk Bernheze nog beter op de kaart te zetten? Een sterke en bruisende regio, vol ondernemende ondernemers die elkaar ontmoeten op het Bernhezer Business Event, dat is de doelstelling.
Wij wensen alle genomineerde ondernemers veel succes! Wij wensen de organisatie veel plezier en compliment voor hun inzet die ze belangeloos inzetten om ondernemers te verbinden.