Hof van Donzel is een verrijking voor Donzel en de regio. Nistelrode heeft er bijna een kinderboerderij bij en een plek waar tijdens een Jeu De boules spelletje van een heerlijk bakje koffie genoten kan worden. Ook de kinderen hoeven zich intussen niet te vervelen, want zij kunnen zich op de kinderboerderij, in de pipowagen en in de speeltuin helemaal uitleven.
De uitstraling waarbij alles gemaakt is van materialen die lang hun frisse uitstraling behouden en behoren bij het ‘buitenleven’ is door Wim-Jan en Dionne als een tweede natuur uitgekozen. Het uitwerken van de ideeën is door Dionne met passie gedaan. Daarbij bedacht Wim-Jan Thijssen op zijn geboortegrond hoe deze ideeën tot realiteit konden worden uitgewerkt. Vele specialisten maakten er een juweeltje van.

Ze zijn er bijna klaar voor: 17 april op tweede paasdag gaat het gebeuren. De feestelijke opening zal zijn om 10.00 uur door burgemeester Moorman, waarvoor de genodigden een uitnodiging hebben ontvangen. Vanaf 13.00 uur zal de open dag beginnen. Wees welkom op Tweede Paasdag op Donzel in Nistelrode.