Ik ben Marco Groenen en ben woonachtig in het mooie Laarbeek.
Ik ben vanaf 5 september in dienst als Bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Bernheze. Een leuke uitdagende functie waarin ik me bijzonder graag wil inzetten om het ondernemersklimaat in Bernheze te optimaliseren.

Ik heb een bedrijfskundige en technische achtergrond en heb 20 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven op het gebied van accountmanagement, salesmanagement, marketing en business-development. In deze jaren heb ik zowel nationaal als internationaal veel ondernemers ontmoet, gesproken en geadviseerd.

Ik vertrouw er op met mijn brede kennis en ervaring uit het bedrijfsleven een waardevolle bijdrage te kunnen leveren als Bedrijfscontactfunctionaris!

Benieuwd naar mijn visie en aanpak? Om helder te krijgen wat leeft en wat de behoeften zijn wil ik me proactief bewegen tussen de ondernemers in alle kernen en veelvuldig aansluiten bij diverse verenigingen/organisaties zoals de (samenwerkende) ondernemersverenigingen, Keurmerk Veilig Ondernemen, et cetera. Met een goed luisterend oor, overleggen en afstemmen wil ik tijdig trends signaleren en actuele informatie omzetten naar bruikbare ideeën, oplossingen of beleidsconcepten. Voor mij zijn de ‘Key’-elementen: samenwerken, goede communicatie en zichtbaarheid hierbij erg belangrijk.
Hiermee wil ik de afstand tussen gemeente en ondernemers minimaliseren om samen succesvolle resultaten te kunnen behalen!

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Marco Groenen