Business 2 business open dag
vrijdag 29 september

Lasertechniek Nederland opent vrijdag 29 september officieel haar nieuwe pand aan de bedrijvenweg 11c in Nistelrode. De verhuizing naar deze locatie is noodzakelijk met het oog op de groei die het bedrijf doormaakt. Het pand aan de Canadabaan barstte uit haar voegen en Marc van Hemert ging op zoek naar een nieuwe locatie. Naast de opening, heeft hij ook het vijfjarig jubileum te vieren en combineert dit alles met twee Open dagen; vrijdag voor business2business, zaterdag voor particulieren.

Van 14.00 tot 20.00 uur
Om 14.00 uur gaan de deuren open en start de open dag voor geïnteresseerde ondernemers en hij zal om 20.00 uur de deuren sluiten. Marc van Hemert nodigt alle ondernemers graag uit om de mogelijkheden die Lasertechniek Nederland biedt te komen bekijken. Tijdens de Open dag kun je kennis maken met de werkzaamheden van de gedreven ondernemer en er zal een overzicht zijn van afgeleverde opdrachten.
Zo kun je inspiratie op doen voor eventuele grote of kleine aantallen van bedrijfsgadgets, kerstcadeau’s of ander op maat graveer- en snijwerk. Referenties als Rituals, ASML, Mitsubishi, Hertog Jan en VDL weten hem inmiddels te vinden.

Actie
29 september is de Open dag voor ondernemers en zal er ook een mooie winactie zijn. Hiermee doen de deelnemende ondernemers een gooi naar de prijs van: 1000 gelaserde pennen uniek met bedrijfsnaam.