NISTELRODE – Voor een financieel advies kun je natuurlijk rechtstreeks naar een bank of verzekeraar stappen. Maar wat als je bij een andere bank of instelling nu eens een veel passender product of pakket kunt afnemen? Wat als die verzekering of die hypotheek nou eens veel efficiënter of goedkoper kan? Om die zaken op een rij te zetten heb je een onafhankelijke partij nodig. Iemand die dat haarfijn voor je uitzoekt, precies passend bij jouw financiële situatie en jouw wensen en behoeften. Dat is waarin Wijssens Financieel Advies zich heeft gespecialiseerd. Zij zoeken voor jou de allerbeste optie in verzekeringen en hypotheken.

Samenwerking
Wouter van de Wetering startte in 2010 in Nistelrode zijn Financieel Adviesburo Bernheze. Zijn persoonlijke benadering en uitgebreide expertise leidde al snel tot een flink groeiend klantenbestand. Om geen kwaliteit te hoeven inleveren werd besloten tot een samenwerkingsverband met Wijssens Financieel Advies. Voor Wijssens betekende dit de derde vestiging, naast de al bestaande filialen in Den Bosch en Rosmalen. Per 1 april van dit jaar werd Financieel Adviesburo Bernheze opgesplitst in Wijssens Financieel Advies in Nistelrode en Woonlenen in Heesch.

Persoonlijke aandacht
In de vestiging in Nistelrode draait het voornamelijk om advies in het grote aanbod aan verzekeringen, verzekeraars en bankinstellingen. Samen met medewerkers Ric en Derya wordt gekeken naar jouw specifieke situatie, je wensen en de mogelijkheden, waarbij altijd wordt gezocht naar de voor jou meest gunstige optie. Zo rolt er een op maat gesneden verzekeringspakket of financieel advies uit, precies passend bij jouw situatie.

Bij Woonlenen in Heesch gaat het vooral om hypotheken. Wouter heeft alle kennis, kunde en expertise in huis om jou optimaal te informeren en adviseren over je nieuwe of bestaande hypotheek. Ook hier geldt dat er geen verplichtingen bestaan naar banken of verzekeraars, zodat altijd een onafhankelijk advies gegeven wordt; persoonlijk, vakkundig en vertrouwd.

Welkom
Heb jij verzekeringen of een hypotheek nodig en weet je niet goed waar te beginnen? Of overweeg je je bestaande verzekeringen of hypotheek eens grondig onder de loep te laten nemen? Wij onderzoeken graag of het wellicht goedkoper of efficiënter kan. Het zou zomaar kunnen dat je iedere maand betaalt voor zaken die niet (meer) relevant zijn of die simpelweg overbodig zijn. Neem gerust contact met ons op via het bekende nummer in Nistelrode: 0412-610307, we staan graag voor je klaar.

www.wijssens.nl
www.woonlenen.nl

Tekst: Anita van den Bogaart