Ondernemersbijeenkomst:

Op 7 december a.s. organiseert Starters Succes Oss Bernheze van 19:30 tot 22:00 uur de ondernemersbijeenkomst: durven, doen en doorzetten. Een event voor startende en gevestigde ondernemers. Deze bijeenkomst wordt en leuke avond met een inspirerende spreker in de Groene Engel in Oss.

Annic van Wonderen als spreker
Ondernemen is doen, zo wordt wel eens gezegd. En het is nog waar ook: als ondernemer moet je proberen, experimenteren, finetunen en doorgaan tot je de succesformule hebt gevonden. Ondernemer in hart en nieren Annic van Wonderen, eigenaar van de website Annicvw.com voormalig ILoveFashionNews.com, deelt tijdens de bijeenkomst haar verhaal van het opzetten van de ondernemingen en hoe ze deze tot een groot succes heeft weten uit te bouwen. Aan de hand van haar ervaringen komen onderwerpen als social media, financiën, netwerken, marketing, pr en efficiënt werken aan bod. Bij ieder onderwerp krijg je verschillende voorbeelden en meerdere tips en valkuilen uit haar carrière. Ook deelt ze haar ultieme gouden tips! Met haar motto durven, doen, doorzetten inspireert ze elke ondernemer (in spe).

Daarnaast kun je ervaringen uitwisselen en een borrel te drinken met andere ondernemers. Gegarandeerd dat je aan het einde van de avond naar huis gaat met een enorme inspiratieboost én concrete tips en tricks.annic_1

Heb jij zelf een goed idee?
Ben je geïnspireerd door het verhaal van Annic? Zoek je ondersteuning bij de realisatie van een goed idee of wil je je verder ontwikkelen als ondernemer? Praat dan eens met Starters Succes Oss. Zij hebben een interessant aanbod om je snel op weg te helpen. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Kijk eens op www.startersucces.nl

Meld je vandaag nog aan
Deelname is gratis, maar kan alleen na inschrijving. Hiervoor stuur je een mail naar events@starterssuccesoss.nl. Let wel: het aantal plaatsen is gelimiteerd.