Laden Evenementen

Hoe maak je een goede pitch? Welke stappen mag je niet vergeten in jouw bedrijfscommunicatie? Hoe zet je jouw bedrijf neer op social media en hoe communiceer je vervolgens met jouw doelgroep?

Dit zijn vragen die aan de orde komen tijdens Ondernemerstafel Nistelrode. Starters Succes organiseert de bijeenkomst voor starters uit Bernheze en Oss die korter dan vijf jaar ondernemen. Ook leden van ondernemersverenigingen zijn welkom.

Mieke Langenhuizen (Social Monday) en Rian van Schijndel (Bernheze Media) zetten de aanwezigen aan het denken en gaan direct met ze aan de slag!

Interesse? Kom naar de kennistafel en neem de nodige tips mee naar huis. Aanmelden kan voor 4 november via deze website of door een mail te sturen naar events@starterssucces.nl.