Laden Evenementen

Nistelrodese ondernemer gastheer bij bedrijfsbezoek.

IVS Dosing Technology ontwikkelt al ruim 30 jaar duurzame en innovatieve maatwerkoplossingen op het gebied van doseersystemen voor vloeistoffen en stoom in de mengvoederindustrie. Maatwerk en mensenwerk, waar Frank Dielissen met veel enthousiasme over kan vertellen. Ook stipt hij daarbij de verkoop van zijn aandeel in het bedrijf aan.
Tijdens het bedrijfsbezoek bij IVS Dosing Technology krijgen ondernemers een interessante rondleiding door het bedrijfspand en de fabriek.

In het tweede deel van de avond komt het thema Bedrijfsovername aan bod.
Een panel van vier ondernemers uit Nistelrode, bestaande uit: Jasper Exters, Maria Reizevoort, Gert-Jan Heerkens en Frank Dielissen, zal door gespreksleider Marc van der Wielen [LinkedIn] ondervraagd worden; zodat de aanwezigen een beeld krijgen hoe zij dit ervaren hebben.

Je wilt voorbereid je toekomst tegemoet. Met de juiste vragen kom je bij de juiste antwoorden, maar waar haal je die informatie vandaan? ‘De klanten mogen niets merken, een bedrijfsovername of bedrijfsbeëindiging? Wil ik mijn positie in het bedrijf behouden of stop ik er helemaal mee?
Veel vragen die aan bod komen tijdens deze avond.

Voor de inhoudelijke en zakelijke kant is overnamespecialist, Albert Dominicus van Adagium bedrijfsoverdrachten aanwezig, hij kent de vele valkuilen en heeft de focus op de overgang van het familiebedrijf en bedrijfsovername waarbij aandacht is voor economische zaken, maar ook voor de emotie voor, tijdens en na het verkoopproces.

Zorg dus dat je aanwezig bent op 22 oktober om 19.00 uur!
Graag aanmelden voor 19 oktober via: info@ovnistelrode.nl .