Laden Evenementen

We maken bijna allemaal gebruik van social media, maar kunnen we er niet veel meer uit halen? Wat zijn de mogelijkheden en trends? Dé specialist Marjolein Bongers van House of Social Media leert het je in een interactieve (fysieke) training. Direct toepasbaar in de praktijk.

Woensdag 7 juli | 09.00 -12.00 uur | Klokgebouw 237, Eindhoven

Heb jij al jaren een LinkedIn profiel maar komt je niet verder dan connecties toevoegen? Tijdens deze training leer je op welke manier je succes boekt met LinkedIn. Je leert alles over profieloptimalisatie, contentcreatie, het algoritme, geavanceerd zoeken naar potentiële klanten of nieuwe medewerkers.

De maximale groepsgrootte van 12 deelnemers zorgt ervoor dat er volop ruimte is voor vragen en uitdagingen uit de praktijk van je eigen organisatie. Actuele trends en ontwikkelingen komen in hoog tempo langs. Je krijgt concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Kosten per deelnemer per training: 295 euro. Voor leden van MKB Eindhoven is er korting: zij betalen slechts 195 euro. Opleidingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. Bij sommige opleidingsfondsen kun je een vergoeding krijgen voor deze training, controleer bij jouw opleidingsfonds wat de mogelijkheden zijn.

Meld je aan via deze link…