Laden Evenementen

Hoe zit het nu precies?

Online | dinsdag 6 juli | 12.00 – 12.30 uur

Als ondernemer wil je niet dat je werknemer er met je klanten vandoor gaat of naar de concurrentie overstapt. Voorkom dit door een concurrentie- en relatiebeding op te nemen in je arbeidsovereenkomst.

Zo’n beding moet schriftelijk worden vastgelegd en moet aan bepaalde wettelijke voorwaarden voldoen. Het is verstandig om het beding aan te passen wanneer een werknemer een andere functie krijgt. Gebeurt dat niet, dan komt het beding mogelijk te vervallen. Weg is daarmee de bescherming van je bedrijf! Wat het gecompliceerder maakt, is dat in sommige gevallen het belang van een werkgever om de onderneming te beschermen niet opweegt tegen het belang van de werknemer om bij een concurrent in dienst te treden. Hoe geef je het beding nu goed vorm en voorkom je problemen achteraf?

Tijdens het live webinar op dinsdag 6 juli van 12.00 tot 12.30 uur, praten Sjoerd van Ierssel (Aben & Slag Advocaten) en Dietrich Loos (Start People) je in een half uurtje bij met concrete voorbeelden uit de praktijk en adviseren hoe te handelen. Na de webinar is er ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden doe je hier….