26 juni 2017, Rabobank Oss Bernheze

Wat is het kennislokaal?
Met ons grote netwerk in Oss Bernheze willen we jou verder helpen. Door in een open sfeer kennis, ervaringen en ideeën tussen ondernemers uit te wisselen, kom je gegarandeerd tot nieuwe inzichten en beslissingen.

Omdat we denken dat ondernemers gebaat zijn bij een goed netwerk én wij ons netwerk kunnen laten werken voor ondernemers, introduceren we het kennislokaal. Het kennislokaal is nieuw. Onder deze vlag organiseren wij voortaan verschillende kennissessies. Groot of klein, fysiek of virtueel: voor verschillende doelgroepen binnen het ondernemerslandschap van Oss Bernheze.

Zorg dat je alles uit je netwerk haalt…

Want waar zou je als ondernemer zijn zonder relevante kennis en een goed netwerk? Kan jouw netwerk dus wel een boost gebruiken? En heb zin in een leuke netwerkavond met een dijk van een spreker?

Gastspreker Rob van Gijzel

Kom dan op maandag 10 juli naar de introductie van het kennislokaal bij Dome-X in Oss: de plek waar co-creatie en innovatief samenwerken centraal staan. We hebben Rob van Gijzel kunnen strikken. Rob heeft zijn sporen verdiend als oud-burgemeester van Eindhoven én zijn inzet voor Brainport waarmee Eindhoven écht op de kaart staat. Rob is daarnaast oud-Kamerlid en oud-voorzitter van de Vaste Kamercommissie Financiën. Rob heeft een verfrissende kijk op de rol van het bedrijfsleven en haar relatie met de overheid.

Het programma
19.30 – 20.00 uur: Ontvangst
20.00 – 20.15 uur: Introductie kennislokaal door Corné Roovers
20.15 – 21.15 uur: Gastspreker Rob van Gijzel
21.15 – 22.30 uur: Borrel en netwerkgelegenheid

Hier wil je als betrokken ondernemer natuurlijk bij zijn. Meld je daarom, met of zonder introducé, aan via onderstaande link. Doe dit voor 5 juli aanstaande.
Graag tot 10 juli!

Met vriendelijke groet,

Corné Roovers
Directeur Bedrijven