Voor iedereen die belangstelling heeft in het bijwonen van een informatieavond omtrent de herinrichting van Laar; zie hier de brief van Robin van ’t Veer; projectleider Civiel bij de gemeente Bernheze.

“Beste bewoner(s), ondernemers en belanghebbenden,

Medio juli heb ik u allen geïnformeerd dat de algemene informatieavond voor de herinrichting van het Laar te Nistelrode niet meer in te plannen was voor de zomervakantie.

Inmiddels hebben we de bijeenkomst wel gepland op 19 september 2017 vanaf 19.30 uur in cultureel centrum Nesterlé. Deze datum gaan we ook met een uitnodiging publiceren in de MooiBernhezeKrant zodat iedereen uit Nistelrode hierbij aanwezig kan zijn. Het doel van de avond is om het draagvlak van het voorliggende ontwerp onder de inwoners van Nistelrode te peilen.

Bij een positief resultaat moeten we uiteraard nog verder met de invulling van het ontwerp denkende aan groenvoorzieningen, materiaalkeuze, openbare verlichting, straatmeubilair enz. Ik hoor graag wie er interesse heeft om hier met de gemeente over mee te denken en keuzes te maken.

Met vriendelijke groet,

Robin van ’t Veer, projectleider Civiel.”

Bezoekadres: De Misse 6, Heesch
Postbus 19
5384 ZG Heesch
Telefoon 14 0412
www.bernheze.org