Maandagavond 30 mei trapte een drukbezocht en interessant bedrijfsbezoek het jaar 2022 af voor Ondernemersvereniging Nistelrode. Na de gastvrije ontvangst door Gijs van Erp in zaal De Hoefslag én een kop koffie of thee ging het gezelschap richting Veghel. Bij Udea in Veghel werden we welkom geheten door Erik-Jan van den Brink.
Een rondgang door de fabriek bracht inzichtelijk hoe volledig geautomatiseerd Udea werkt. Met de nieuwste technieken worden daar de dagelijkse gang van zaken verwerkt. Het onverwachte koele klimaat van zo’n 4 graden, werd snel vergeten door alles wat er te zien was.

Hierna ging de groep ondernemers weer terug naar De Hoefslag om daar de presentatie te krijgen van Erik-Jan, die heel geanimeerd vertelde over het innovatief bedrijf, waarna nog gezellig bijgepraat werd over allerlei onderwerpen en deze avond als een succes weggeschreven kan worden in de boeken.