“Ik ben Pim van Dijk, 29 jaar oud en sinds 2016 eigenaar van PB Security. Tijdens mijn studie Integrale Veiligheidskunde in Utrecht, ben ik in het derde jaar schooljaar gestart met het beveiligingsbedrijf. Op jonge leeftijd ben ik gestart als ZZP beveiliger en vanuit daar kregen we een ingang om te starten met het leveren van personeel.

In de beginfase was ik naast mijn studie Integrale Veiligheidskunde, ook bezig met het behalen van mijn Beveiliger 2 diploma. Tijdens één van de horecabeveiligingsdiensten in Den Bosch heb ik mijn vrouw leren kennen en inmiddels wonen we vijf jaar samen in Brabant. Dit jaar zitten we met PB Security alweer drie jaar gevestigd op de Rietveldenweg 43A in Den Bosch en zijn we inmiddels flink gegroeid als organisatie en als team.

Dagelijks sturen we meer dan 100 beveiligers aan met ons team van planners, HR en administratie. We organiseren de beveiliging voor objectlocaties/evenementen en personeelsfeesten/ bouwlocaties/logistieke objecten en Ad hoc klussen.

Naast het ondernemerschap ben ik vader van twee prachtige kids en vind ik het leuk om te sporten (crossfit/fitness/wandelen) en lekker te genieten van de mooie dingen in het leven!”