De afgelopen 20 jaar hebben Hans en Henriëtte van Aar Bevers Bouwmaterialen tot bloei gebracht. Vanwege het gebrek aan opvolging hebben zij besloten het bedrijf te verkopen. Op 20 maart heeft de formele ondertekening plaatsgevonden. Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling heeft met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2019 Bevers Bouwmaterialen BV opgenomen in haar holding.

Overname
Voor Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling is Bevers Bouwmaterialen een welkome aanvulling op haar bedrijfsactiviteiten. De overname draagt bij aan de wens van Van Wanrooij tot de zogenaamde  verticale marktintegratie. De overname betekent voor Bevers Bouwmaterialen een groter inkooppotentieel en daarmee de mogelijkheden om een nog meer concurrerende marktbenadering te bieden aan haar klanten.

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling
Van Wanrooij is een familiebedrijf uit Geffen dat projectontwikkeling en woningbouw combineert. Met ongeveer 350 medewerkers worden projecten gerealiseerd voor particulieren, corporaties, beleggers en lokale overheden. Duurzame relaties zijn kenmerkend voor Van Wanrooij, evenals korte lijnen en investeringen in vernieuwing. Van Wanrooij bestaat dit jaar 50 jaar en is actief in talrijke gebiedsontwikkelingen in het midden en zuiden van het land. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn onderverdeeld in projectontwikkeling, bouwbedrijf (inclusief een eigen timmerfabriek), Van Wanrooij Warenhuys (keuken- en badkamerinterieurs) en het beheer van commercieel vastgoed.

Vertrouwde partner
De bedrijfsovername brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. Bevers Bouwmaterialen blijft autonoom opereren in de markt en blijft daarmee een vertrouwde partner voor bouwmaterialen. Ook de medewerkers blijven in dienst van het bedrijf zodat de service die men de afgelopen 20 jaar gewend is, blijft gegarandeerd. Hans en Henriette van Aar hebben het bedrijf ontwikkeld tot een onderneming met kwaliteit en service hoog in het vaandel. Zij blijven na de overname nog geruime tijd betrokken bij het bedrijf.