‘Financiering anno nu!’

Investeringswensen? Groeiplannen?

Donderdag 14 juni 2018

Graag nodigen wij u uit voor een inspirerende ondernemersavond!

De economie gaat in volle vaart vooruit. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan ondernemers met groeiplannen. De vraag is alleen; hoe worden al deze plannen gefinancierd? Banken zijn immers nog steeds voorzichtig.
Gelukkig zijn er tal van alternatieven. Leasing? Factoring? Subsidies? Onderhandse leningen? Crowdfunding? Bijna teveel om op te noemen. Maar welke financiering is nou de beste?

Tijdens de Avond van de Ondernemer met als thema “Financiering anno nu!” geven verschillende financieringsexperts inzicht in de vele mogelijkheden en delen enkele ervaren ondernemers hun verhaal met u.

De afsluiting wordt verzorgd door op en top ondernemer Dennis Hurkmans. Als eigenaar van De Heische Hoeve en een unieke Whiskystokerij heeft hij gebruik gemaakt van verschillende financieringsvormen. Hij vertelt er aanstekelijk over!

Programma
19.30 uur – Ontvangst
20.00 uur – Aanvang en opening
20.10 uur – Start tafelgesprekken
21.10 uur – Gastspreker Dennis Hurkmans
21.30 uur – Netwerkborrel

Tip! Om 19.00 uur kunt u deelnemen aan een rondleiding door het Goffertstadion. Wilt u van deze unieke mogelijkheid gebruikmaken? Geef het bij uw inschrijving direct even aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden. U kunt hiervoor het blok “opmerkingen” gebruiken op de aanmeldpagina. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deelname aan de Avond van de Ondernemer is gratis en aanmelden kan heel eenvoudig hier.
Wilt u komen met een kennis of bevriend ondernemer? Dat kan uiteraard! Geef zijn/haar naam en bedrijfsnaam even aan ons door en wij reserveren een extra plaats.

Graag tot ziens op 14 juni in de Jupiler Lounge van het Goffertstadion te Nijmegen!