Kaartjes winnen voor muziektheater ‘Door de Wind’
van Karsten Kroon en Alice Rientjes

Wielrennen als ultiem metafoor voor het leven. ‘Door de Wind is een voorstelling over
vechten voor je plek in het peloton en in je bestaan. Over ADHD, burn-out en de relatie tussen kind en ouders. Over grenzen en daar ver overheen gaan. De overwinningen, de strijd, de humor tussen de renners en de verhalen tussen het koersen door.
Zaterdag 28 september om 20.15 uur in CC Nesterlé.
Karsten wil een kijkje geven in de ziel van een topsporter. “Indrukwekkend kijkje in de ziel van @karstenkroon. Hij had last van paniekaanvallen. “Ik was te trots om hulp te zoeken. Ik moest perfect zijn, ik moest slagen.”
Wat gaf hem de kracht om door te gaan waar een ander allang gestopt was. Hij stond ooit voor de keuze, sport of muziek, het werd sport maar niet zonder muziek. Bij Alice was het precies andersom. In de liedjes zet zij kracht bij de verhalen van Karsten, met haar diep gelaagde stem zingt ze diep bij je hart naar binnen.

“Transparant, eerlijk, openhartig. Respect!”

Herkenbaar
“Een inspirerende voorstelling waarmee iedereen aan het denken wordt
gezet. Alice heeft een prachtige stem en dit geeft een mooie afwisseling
met het boeiende verhaal van Karsten. Een stuk over topsport met een
serieuze ondertoon. Onze klanten waren onder de indruk”, is de referentie van Jaap Huurnink van FOI.

Bij Karsten, de kampioen grenzen verleggen, ging de knop om toen hij de Amsterdamse zangeres Alice leerde kennen. Twee jaar geleden alweer, na de finish van zijn wielercarrière en zijn echtscheiding. Word jij, als ondernemer,  graag geïnspireerd door een bijzonder verhaal?
Dan kan je nu twee kaartjes winnen voor deze voorstelling. Mail je interesse naar info@nesterle.nl, zij stellen voor de ondernemers van Nistelrode:
2 x 2 vrijkaarten beschikbaar!

Foto’s: Patricia Borger