Maashorst Ondernemers streeft naar verbinding van regionaal ondernemerschap

Hierbij vragen wij aandacht voor een overkoepelende stichting voor Maashorst Ondernemers. Niet nieuw, maar onlangs lanceerde stichting Maashorst Ondernemers een nieuwe folder, website en houten ledenbord.  Hierin spelen ‘samenwerkingen’ een grote rol. Daarom willen we dit graag delen met jullie; de ondernemers in de gemeente Bernheze, een gemeente in De Maashorst.

Maashorst Ondernemers streeft naar verbinding van regionaal ondernemerschap, want de Maashorst groeit en biedt een schat aan mogelijkheden. Door het faciliteren van ontmoeting, samenwerking en het delen van kennis, kunnen we groeien naar een optimaal ondernemersklimaat als drijvende Kracht van de Maashorst.

Meer informatie op www.maashorst-ondernemers.nl of neem contact op met een van de bestuursleden via info@maashorst-ondernemers.nl. Zij gaan graag met jou in gesprek.

Lees hier of print hier een uitgebreidere uitleg over Maashorst Ondernemers!