Vaak staat de ondernemer centraal. Met zijn uitgesproken visie, vooruitziende blik, lef, eigenwijsheid en succes. De mensen die voor deze ondernemer werken en buffelen, zijn echter minstens zo belangrijk in het succes van het bedrijf. Maar is het vanzelfsprekend dat jouw mensen voor jou door het vuur gaan?

Alleen door veel aandacht aan je mensen te besteden, creëer je een winnend team. En alleen met een winnend team word je een winnend bedrijf. Hoe doe je dat? Het klinkt allemaal simpel: toon waardering, neem je medewerkers mee in jouw visie, laat ze fouten maken, etc. Maar in de praktijk is dit keihard werken. Lees de adviezen van o.a. Aukje Nauta, Ben Tiggelaar, Karl Raats en Floyd Sijmons.

Remko Wouters, oprichter Week van de Ondernemer
… lees meer