Ook in het tweede kwartaal biedt MKB Eindhoven weer volop activiteiten voor het mkb zoals praktische trainingen, inspirerende workshops, informatieve webinars én natuurlijk het succesvolle Vacaturecafé. Daarbij ontmoet je collega-ondernemers die net als jij graag samenwerken aan verdere groei en succes.

Wij bieden een diversiteit aan onderwerpen met professionele trainers en bijzondere sprekers. Iedereen is welkom. Leden van MKB Eindhoven kunnen gratis of met korting deelnemen. Het is een bedrijfslidmaatschap, dus ook je collega’s kunnen van het voordeel genieten. Bekijk hier de ondernemers die lid zijn. Je zult er vast een aantal herkennen.

Hier vind je een greep uit onze activiteiten in het tweede kwartaal. En er volgen er nog meer… Doe ook mee en meld je aan!