Heb je ingeteerd op je spaargeld of ben je schulden aangegaan die je de komende jaren moet aflossen? Op uitzonderingen na ervaren veel MKB-ondernemers precies hetzelfde. Samen staan we sterker. Samen kunnen we een eerlijke compensatie claimen.

Stichting coronaclaim voor het MKB is een samenwerking van gedupeerde MKB-ondernemers. Wij willen eerlijke compensatie voor schade vanwege de beperkende coronamaatregelen. De coronamaatregelen zijn genomen om de gezondheid van alle Nederlanders te beschermen. Een groot deel van het MKB kon hierdoor echter niets verdienen. Daarmee zijn de meeste kosten voor de coronacrisis op het bord van het MKB neergelegd. Nu het land voorzichtig weer open gaat, is het tijd om de rekening op te maken.

Het MKB verdient namelijk eerlijke compensatie.

Jij toch ook?

Lees hier meer….