Intense feel good – look amazing uit Nistelrode heet Miranda van de Wetering, huidtherapeut, welkom in haar team. 
“Zowel als mens als in haar specialisatie is Miranda een waardevolle aanvulling voor ons”, zegt Karin Manders, eigenaresse van Intense.

Miranda is sinds 2013 huidtherapeut. “De huid is ons grootste orgaan”, legt ze uit. “Het verzorgen van de huid is dan ook een vak apart. Als huidtherapeut ben je gespecialiseerd in het behandelen van de zieke of aangedane huid. Zo help je om huidproblemen in het gezicht zoals littekens, acne, rosacea, couperose, overbeharing of een pigmentvlek te verminderen of zelfs te verwijderen.”

Miranda van de Wetering

Voldoening
Miranda koos voor het vak omdat ze mensen graag op lange termijn een goed gevoel over hun huid wil geven. “Het geeft zoveel voldoening als ik van mensen hoor dat ze na weken, maanden of zelfs jaren nog blij zijn met het effect van de behandeling. 
Dat is geweldig!”

Grote uitdaging
Intense staat bekend in de beautybranche als een professionele en specialistische salon. Miranda vindt het een grote uitdaging dat ze hier haar vak mag gaan uitoefenen. Wat mogen mensen van haar verwachten?

Persoonlijk en eerlijk advies
Vanuit het motto ‘we hebben maar één huid. Wees er zuinig op en verzorg haar goed’ geeft Miranda mensen een persoonlijk en eerlijk advies. “Als een behandeling niet mogelijk is, zeg ik dat. Waarbij ik direct ook bekijk wat wel een eventuele oplossing kan zijn. Voor mij is een behandeling succesvol als mensen blij en tevreden de deur uitgaan. Daar doe je het voor”, besluit Miranda.

Meer informatie
Wilt u weten wat Intense voor uw huid kan betekenen? Bel 06-10433489 of stuur een e-mail naar info@salonintense.nl. Voor meer informatie ga naar www.salonintense.nl.