Corona heeft een enorme impact en nog steeds, ook voor ondernemers. Gemeenten hebben daarop ingespeeld. VNG (Vereniging van Nederlands Gemeenten) ziet dat veel gemeenten naar aanleiding van de coronacrisis de dienstverlening aan ondernemers hebben geïntensiveerd en of verbeterd. VNG Realisatie is benieuwd wat gemeenten hebben ervaren, wat ze hebben geleerd en wat ze meenemen naar de toekomst
Dat horen ze graag van jou als ondernemer!
VNG heeft SCC Consultancy, een onafhankelijk onderzoeksbureau, uitgenodigd om te onderzoeken wat goede voorbeelden in dat kader zijn.

Doe je mee?
Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan dit onderzoek om gemeenten te inspireren en te helpen. Dit doe je door dit onderzoek in te vullen. Dit kost je ongeveer tien minuten en het kan tot en met vrijdag 9 oktober.

Inhoud vragenlijst
Er wordt gekeken naar dienstverleningsaspecten en maatregelen die gemeenten hebben ingezet om ondernemers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onder gemeenten in Nederland wordt eveneens een onderzoek uitgezet en de resultaten daarvan worden in de rapportage meegenomen.

Op de hoogte blijven van de resultaten?
Wil je de eindrapportage ontvangen? Dan kan! Aan het einde van het onderzoek, kun je dat aangeven. In de vragenlijst is hierover een vraag opgenomen.

Kan jouw collega ook of beter de vragen beantwoorden?
Vermoed  je dat een collega ons ook of beter kan helpen? Zet dan deze uitnodiging gerust door, we hopen op zo veel mogelijk input.