Lions Club Bernheze organiseert wielertoertocht voor Villa Joep

Op 18 juni 2016 vindt de eerste editie van Bike My Day plaats. Een sportief initiatief, georganiseerd door Lions Club Bernheze, met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Villa Joep. Een fonds dat strijdt tegen neuroblastoom kinderkanker, door het financieren van onderzoek. Ook een bijdrage leveren? Dat kan! Door u, samen met uw team, in te schrijven als deelnemer of een team te sponsoren.

logo bike myday
Fietst u mee? 

Tussen zonsopkomst en zonsondergang leggen diverse teams in estafettevorm een wielertoertocht af. De 400 kilometer bestaat uit 20 rondes van 20 kilometer door de natuur van Bernheze, Oss en Landerd. En dat binnen 14 uur! Het startschot wordt gelost om 8.00 uur bij restaurant ’t Bomenpark te Heesch. Deelnemers hebben tot 22.00 uur de tijd om de tocht in teamverband af te leggen. Zo fietsen de teams een mooi bedrag bij elkaar voor Villa Joep. Het ultieme doel van Villa Joep? “Ieder kind met neuroblastoom kanker genezen”.

Wat is neuroblastoom kinderkanker?
Wist u dat kinderen met neuroblastoom kinderkanker vaak niet ouder worden dan 6 jaar? Ieder jaar wordt deze diagnose bij 30 kinderen gesteld. Slechts één derde van de kinderen die lijden aan de meest agressieve vorm van neuroblastoom kinderkanker, overleeft deze aandoening.
0205 logo villa joepKinderen die de diagnose neuroblastoom kinderkanker gesteld hebben gekregen, gaan een zware tijd tegemoet. Voor ouders, familie en vrienden is dit de grootste nachtmerrie. Villa Joep zet zich in voor deze kinderen. Het fonds wil de overlevingskansen voor ieder kind met deze aandoening stelselmatig verhogen, door gericht onderzoek op dit gebied te (co-)financieren. Alle donaties die Villa Joep ontvangt worden voor 100 procent besteed aan onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Hoe kunt u bijdragen?
Middels inschrijvingen, sponsoring en giften wordt zoveel mogelijk geld binnengehaald voor Villa Joep in de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Steun uw favoriete team of schrijf u, samen met vrienden of collega’s, in als deelnemer voor Bike My Day.
Inschrijven of doneren kan via www.bikemyday.nl