Hoe het merk ‘de Maashorst’ in het voordeel van bedrijven laten werken?

De investeringen in de natuur van de Maashorst resulteren in ontwikkeling voor ondernemers. Het draait niet meer alleen om natuur. De Maashorst is een merk aan het worden. Gevestigde en startende ondernemers ontplooien initiatieven die linken met de Maashorst. Op 23 oktober organiseert andersOmdernemen het event ‘De Maashorst Onderneemt’. Het event daagt uit tot het nemen van initiatieven, kansen te benutten, om creatief te denken en je netwerk uit te breiden.

Het event helpt om de kansen te zien. Door inspirerende verhalen van de sprekers Jos Burgers (bekend van Eén fan per dag), Alice van den Broek (Hartje Groen) en Maarten van Kempen (Teugel Resort) en door interactieve sessies. Dagvoorzitter is Nico Verheijden van het bureau David raakt uit Uden.

Investeringen in de Maashorst in voordeel laten werken
Deelnemers krijgen praktische handvatten om de meerwaarde van het merk de Maashorst aan hun ondernemingen te koppelen. Bedrijven kunnen kansen creëren, ook al hebben zij geen directe link met de natuur. Ze kunnen inspelen op trends als groen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Meer informatie en aanmelden
Het event is op dinsdag 23 oktober, 16:00 – 21:00 uur bij Jack Derks Bedrijfswagens in Uden. Meer informatie en aanmelden op www.andersomdernemen.nl. Deelname is gratis.

AndersOmdernemen is een initiatief van ElkeDagBij uit Uden. Met vier ondernemers uit de regio Maashorst, Derks Bedrijfswagens (Uden), Catering & Keurslagerij Van Kraaij (Schaijk), Toonen Partyverhuur (Schaijk) en i4C Company (Schaijk), en de Stichting De Maashorst in Uitvoering organiseren zij dit evenement.