MAASHORST – Maashorst Ondernemers streeft naar verbinding van lokaal ondernemerschap. Dat staat als eerste zin in de visie. Want de Maashorst groeit en biedt een schat aan mogelijkheden. Door het faciliteren van ontmoeting, samenwerking en het delen van kennis, kunnen we groeien naar een optimaal ondernemersklimaat als drijvende kracht van de Maashorst. Verbinden en inspireren krijgen prioriteit nu ontmoeten lastig is.

Met de coronacrisis zijn ook de spelregels veranderd. Het samenkomen is even ‘on hold’ gezet en daarom heeft het bestuur besloten om voor ondernemers in Bernheze, Landerd, Oss en Uden klaar te staan voor het kosteloze ‘Vraag en Antwoord’.

Niet alleen leden
“We hebben zoveel expertise in ons netwerk. Veel ondernemers zijn met hun eigen zorgen bezig, maar wij hebben gedacht ons platform te gebruiken en, waar we kunnen, ondernemers te voorzien van antwoord. Het bestuur voorziet in een communicatie-expert, boekhouder, expert in projectmanagement en bestuurskunde. Dit is al een mooi begin.”, vertelt Twan van Bakel, voorzitter van Maashorst Ondernemers.
Niet alleen voor leden maar voor alle ondernemers in het gebied. Vragen als: ‘Hoe pak je je enthousiasme weer op?’ ‘Kan ik intussen mijn communicatie op orde maken?’ ‘Waar kan ik financiële steun aanvragen?’ ‘Wie wil naar mijn verhaal luisteren?’ ‘Hoe vind ik mijn weg in een enorme wereld van regeltjes?’, kunnen gesteld worden.

Vragen staat vrij
Op de website van Maashorst Ondernemers is een pagina gecreëerd waar de ‘Vraag en Verhaal’- berichten geïnventariseerd om inspiratie op te doen. Ook staan er tips als: ‘Waar kan ik mijn cadeaubon online verkopen, zonder veel kosten te maken?’, ‘Ik wil mijn bedrijf laten zien, waar haal ik tips hiervoor?’ of ‘Hoe passen andere bedrijven hun product aan om toch te kunnen verkopen?’
“De handen ineen slaan en support geven waar we kunnen. Zodat we alle manieren aanpakken om sterker uit de crisis te komen. Samen weten we meer dan alleen: #dekrachtvandemaashorst!”, besluit de voorzitter.

Ben jij op zoek naar een antwoord op je vragen? Ga naar www.maashorstondernemers.nl of mail info@maashorst-ondernemers.nl. Je mail wordt dan naar de juiste persoon doorgestuurd.