Inzicht in je bedrijfsrisico’s is van belang voor de continuïteit van jouw bedrijf. De meeste zijn bekend, maar er zijn ook online risico’s waar je misschien niet direct bij stilstaat. Het is belangrijk dat jij je bewust bent van de risico’s die je loopt en hoe je jouw digitale weerbaarheid kunt vergroten. Daarom nodigt Rabobank team Verzekeren je graag uit voor de bijeenkomst ‘Cybercrime’.

Programma

18.45 uur Ontvangst met koffie en iets lekkers
19.30 uur Tafelgesprek cybercrime
21.30 uur Afsluiting met netwerkborrel

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst in het theater ‘de Pas’ (De Misse 4, Heesch) niet missen? Meld je dan aan via onderstaande button. Neem je een (business)partner mee? Leuk! Graag hem/haar wel even apart registreren. Let op: Vol is vol.
Meld je hier aan!

Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, neemt je deze avond mee in de wereld van cybercrime. Samen met zijn tafelgasten gaat hij in op de gevaren van internet-criminaliteit. Ook vertelt hij welke voorzorgsmaatregelen genomen kunnen worden om risico’s te verkleinen.

Wil je alvast de sfeer proeven? Bekijk dan hier de sfeerimpressie van een eerdere editie: Cyberevent 27 maart 2017.

Tijdens dit event wordt er een soortgelijke video gemaakt. Mocht je niet gefilmd willen worden, laat het weten via communicatie.lvcm@rabobank.nl.
Dan houden we hier uiteraard rekening mee.

We ontmoeten je graag op 22 november in CC De Pas.
Tot dan!