Via Geert Hermes van G. Hermes Machinale Houtbewerking kregen we de mooie mededeling dat bedrijventerrein Kleinwijk bewaakt gaat worden door Bewakingsdienst Van Mook uit Oss; dit tussen 21.00 en 6.00 uur, 365 dagen per jaar.

Gedurende dit tijdblok wordt er door Bewakingsdienst Van Mook op wisselende tijdstippen  controle uitgevoerd. Tijdens de controleronden worden de deelnemende bedrijven aan de collectieve beveiliging op zicht gecontroleerd vanaf de openbare weg waarbij wordt gelet op onveilige of afwijkende situaties die de veiligheid van die bedrijven in gevaar kan brengen.

Daarnaast worden de deelnemende bedrijven op wisselende dagen en tijdstippen onderworpen aan een fysieke controle waarbij de mobiel surveillant te voet een controleronde uitvoert en poorten, hekwerken, ramen en deuren controleert. Bij het aantreffen van onveilige of afwijkende situaties zal Bewakingsdienst Van Mook handelend optreden en indien nodig direct de contactpersoon van het bedrijf in kwestie alarmeren en als de situatie daarom vraagt wordt er direct opgeschaald naar de hulpdiensten zoals Politie, Brandweer en/of ambulance.