De ondernemerscafé’s en bijeenkomsten van de ondernemersvereniging worden georganiseerd om informatie te delen, inzichten op te doen en ondernemerskwaliteiten te verbeteren. Ondernemers kunnen veel van elkaar opsteken en je op goede ideeën brengen. Waarom opnieuw dat uitvinden, waarin anderen je al voorgingen? Hiervan kun je ook profiteren tijdens het bedrijfsbezoek aan IVS Dosing Technology op dinsdag 22 oktober.

Bedrijfsovername
Een bedrijfsbezoek aan IVS Dosing Thechnology biedt, naast een interessante rondleiding op het bedrijf van Frank Dielissen, een rondetafelgesprek met een panel van (ervarings)deskundigen op het gebied van bedrijfsovername. Het gesprek wordt geleid door Marc van der Wielen en het panel bestaat uit Frank Dielissen, Jasper Exters, Maria Reizevoort, Gert-Jan Heerkens en de vakpecialist Albert Dominicus van Adagium bedrijfsoverdrachten, zal ook aanschuiven.

De avond biedt ‘do’s and don’ts’ die deze ervaringsdeskundigen zullen delen met  collega-ondernemers.
Na een interessante bijeenkomst met het panel, is er een rondleiding door het bedrijf IVS Dosing Technology.

Zet het in je agenda en meld je aan via info@ovnistelrode.nl. Nog geen lid? Laat het ons weten indien je interesse hebt en lid wilt worden.