Na enkele weken geleden de datum, zaterdag 8 september, bekend te hebben gemaakt, kan nu de locatie bekend gemaakt worden. Met het thema ‘Bijzonder’, heeft de organisatie een bijzondere locatie gevonden, namelijk The Duke in Nistelrode.

Ontmoeten, gezelligheid, heerlijk eten en een bijzondere ambiance: dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het Bernhezer Business Event 2018. Natuurlijk met traditiegetrouw de uitreiking van de ondernemersprijzen als een van de hoogtepunten.

Locatie en invulling 
De bijzondere locatie The Duke, zal op zaterdag 8 september omgetoverd worden tot een ruimte waar een bijzonder Bernhezer Business Event zal gaan plaatsvinden. Weer een ander invulling dan de afgelopen jaren. Zo is de aanvang dit keer aan om 16.00 uur en eindigen we om 23.00 uur. Zoals het thema ‘Bijzonder‘ al een beetje verraad, zijn er veel bijzondere details deze avond maar die houdt de organisatie nog even geheim!

De organisatie
De organisatie is in handen van Jozette van den Helm (Zicht, Risico- en Verzekeringsadviseurs), Hetty van Herpen (van Herpen Haar en Bijoux), Ton Willemse (Elektrototaalmarkt.nl), Robbie van der Wijst (RWP Audio • Video • Lighting), Wilson Bosch (Bosch & van Oers bouwkundigen), Heidi Verwijst (Bernheze Media), William Verkuijlen (Complement Reclame) en Remon Dijkhoff (Gebr. Dijkhoff BV).