Graag nodigen wij je uit voor de jaarvergadering van Ondernemersvereniging Nistelrode die plaatsvindt op dinsdag 13 november bij Strijbosch. Wij ontvangen je graag tussen 19.30 en 20.00 uur.

De agenda van deze avond:

20.00 uur
Opening door onze voorzitter Peter van Tilburg, gevolgd door het jaar- en kasverslag

20.20 uur
Marco Groenen stelt zich voor. Marco is sinds 5 september de nieuwe bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Bernheze en zet zich in om het ondernemersklimaat in Bernheze te  optimaliseren

20.30 uur
Mieke Bode, wijkagent Nistelrode en Vorstenbosch praat over Veilig Ondernemen

21.00 uur
Gert Jakobs, oud prof wielrenner:

Een inspirerend en humoristisch betoog over de link tussen een indrukwekkende profwielerloopbaan en ondernemerschap. 

Gert Jakobs (Emmen, 29 april 1964) was een superknecht. Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Gert zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Gert nam vijf keer deel aan de Tour de France met de PDM-ploeg en reed de ronde vier keer uit. Hij trok jarenlang de sprint aan voor ploeggenoot Jean-Paul van Poppel. In 1984 deed Jakobs samen met Maarten Ducrot, Erik Breukink en Jos Alberts mee aan de Olympische Zomerspelen in Amerika, waar het viertal op de 100km ploegenachtervolging een vierde plaats wist te behalen. Jarenlang is Gert zeer succesvol geweest als account- en salesmanager in het bedrijfsleven. Daarnaast is hij sinds de Tour de France van 2011 vaste analist bij het populaire programma Tour du Jour op RTL7 en werkt hij als accountmanager bij Euroclima.

Zonder Meesterknecht Geen Succes
Gert Jakobs houdt een inspirerend betoog over de link tussen zijn indrukwekkende wielercarrière en het ondernemerschap. Want er zijn nogal wat overeenkomsten, met name op het gebied van leiderschap, committment, teamspirit en elkaar iets gunnen. Op zijn welbekende humorvolle wijze neemt Gert je mee vanaf het begin van zijn carrière tot zijn hedendaagse leven in zijn presentatie Zonder Meesterknecht Geen Succes.

22.00 uur
Rondvraag en aansluitend bieden wij je graag een hapje en drankje aan en nodigt de familie Strijbosch belangstellenden uit een kijkje te nemen in hun bedrijf. Om je aan te melden verzoeken wij je de officiële uitnodigingsmail te beantwoorden met de vermelding van het aantal personen waarmee je aanwezig zult zijn.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Ondernemersvereniging Nistelrode.