Ondernemingsorganisatie VNO-NCW maakt zich hard voor een excellent ondernemings- en vestigingsklimaat. Dat doet zij zowel op nationaal als internationaal niveau. VNO-NCW spreekt namens ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren. Van de AEX-bedrijven tot familiebedrijven, het midden- en kleinbedrijf en jonge ondernemingen.

Met als doel: ruimte voor ondernemerschap. Zodat Nederland wereldwijd herkend wordt als duurzame en welvarende economie. VNO-NCW behartigt de belangen van het bedrijfsleven en dat doet zij namens de 185.000 bedrijven die via brancheorganisaties lid van VNO-NCW zijn en namens de rechtstreeks aangesloten grote ondernemingen. Dat zijn bedrijven uit alle sectoren. In totaal vertegenwoordigt VNO-NCW daarmee zo’n 90 procent van de private werkgelegenheid in Nederland.

Daarmee heeft zij een sterke stem, juist omdat zij namens zoveel bedrijven spreekt. De grootste multinationals én de mkb-ondernemers, familiebedrijven en DGA’s, maar ook starters en ZZP’ers.

Zij zeggen het…
Ook VNO-NCW maakt zich hard voor de ondernemers, door ze bewust te maken van de Privacy Wet. Zij geven hun visie in een ‘zo bereid je je als ondernemer voor op de nieuwe privacywet’ document: “Reken er niet op dat de autoriteit persoonsgegevens soepel is”, zegt Ondernemingsorganisatie VNO-NCW.

Klik hier voor meer informatie.