De website is online: www.benloyaalkooplokaal.nl

Ongetwijfeld heeft u gehoord van de lokale actie ‘Ben loyaal koop lokaal’. Enkele enthousiaste ondernemers hebben dit opgezet in samenwerking met de gemeente Bernheze. In het kort komt het hier op neer; Het bewust maken van particulieren om juist nu bij de plaatselijke ondernemers te kopen want die hebben dit juist nu kei hard nodig!

Waardebonnen
De Bernhezer bevolking kan waardebonnen van € 10.- / per stuk kopen of bestellen op de website; www.benloyaalkooplokaal.nl(binnenkort online) die men bij de plaatselijke ondernemers kan besteden of ze gebruikt als relatiegeschenk bij verjaardagen o.i.d.

Stemmen
Op deze waardebon kan men een stem uitbrengen welke verzorgingsinstantie in Bernheze zijn of haar credits krijgt. Het verzorgend personeel in Bernheze wordt hiermee bedankt voor hun extra inzet.

Werkwijze uitleg
In de bijlage vindt u een omschrijving van de actie met alle ins en outs. Uiteraard is deze actie niet mogelijk zonder uw medewerking. Door het beantwoorden van deze mail kunt u zich aanmelden als deelnemer en zal uw bedrijfsnaam ook vermeld worden op alle uitingen die voor deze actie gebruikt worden.
De enige kosten voor de deelnemer is het beschikbaar stellen van een prijs van min. € 25.- tot max € 100.- .

Aanmelden
Wij hopen deze week iets van u te horen omdat de actie volgende week al van start gaat.
Bij aanmelding graag de volgende gegevens vermelden; Naam bedrijf, contactpersoon, de contactgegevens, KvK en bankrekening nr..
Mail deze naar bestuur@ovnistelrode.nl

Ben loyaal koop lokaal
Contactpersoon Nistelrode: Jack Martens.
bestuur@ovnistelrode.nl