De accu weer opgeladen? Welkom bij ons Ondernemerscafé!

Langzaamaan keren we een voor een terug van onze welverdiende vakanties, om er weer met hernieuwde energie de schouders onder te zetten. Graag maken we aan het begin van zo’n nieuw seizoen weer even tijd voor elkaar. Gewoon als start na die zomerperiode waarin alles een tandje trager ging. Tijd om met onze collega-ondernemers wat bij te praten en met elkaar in contact te blijven. Vier keer per jaar organiseren we bij wisselende horecagelegenheden zo’n informele avond.
Op dinsdag 5 september vanaf 20.00 uur komen we bij elkaar bij Winnerscafé. Gastheren Mike van der Walle, Ron de Lorijn, Johnny van Loon, Koen de Lorijn, Theo van der Heijden en Daan van Hövell zorgen dat we niets te kort komen. En….zij laten ons wat zien van The Temple Escape: het unieke puzzel- en game complex met de twaalf kamers. Dus zorg dat je erbij bent!

De ondernemersvereniging neemt tot 22.30 uur de drankjes voor haar rekening. Aanmelden is niet nodig, ook je partner is van harte welkom. We gaan uit van een mooie zomeravond en een drukbezet terras. Jij komt toch ook? Tot dinsdag!