Boskamp & Willems Advocaten nodigt je graag uit voor de ondernemersbijeenkomst op woensdag 25 maart  in het Mikrocentrum aan De Run 1115 in Veldhoven.
Tijdens deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan perikelen waarmee iedere ondernemer te maken kan krijgen: geschillen in de top van de onderneming (tussen bestuurders of tussen aandeelhouders) alsmede bestuurdersaansprakelijkheid en turboliquidatie. Ron van Dalen en Dagmar Dielissen-Breukers zullen je over deze onderwerpen bijpraten.

Je bent vanaf 15.00 uur welkom, de presentatie begint om 15.30 uur. Vanaf 17.00 uur kan er worden nagepraat tijdens de afsluitende borrel. Klik hier om je aan te melden. Natuurlijk mag je ook een introducé meenemen. Wil je dat  dat dan even aangeven in uw aanmelding?

Wij zien uit naar je komst. Mocht je vragen hebben over de bijeenkomst, dan kun je contact opnemen met Ron van Dalen of met mij, Dagmar Dielissen-Breukers.

Tot dan!