Van Madelon Mudde, Accountmanager Participatie bij WerkgeversServicepunt Noordoost-Brabant gemeente Meierijstad, ontving het bestuur een uitnodiging om onze leden de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan een werkgeversbijeenkomst.

Deze middag, die plaatsvindt op donderdag 13 juni van 16.00 tot 18.30 uur, staat in het teken van het actuele onderwerp ‘Employer Branding’. Wat is dat nou eigenlijk en wat kan het voor jou betekenen? Er zal een specialist op dit gebied komen vertellen over hoe jij ook jouw werkgeversmerk kunt versterken, ofwel hoe profileer ik mijn bedrijf zodanig dat ik aantrekkelijk ben voor nieuwe medewerkers. Dat wordt praktisch gehouden dus je hoort tijdens deze bijeenkomst over tips, strategie en tools.

Maar vanzelfsprekend delen ook de aanwezige werkgevers hun ervaringen met jou over Employer Branding. Want hoe vertaalt dit zich in de praktijk? In bijgaande uitnodiging lees je meer hierover. Goed om te weten: deelname is kosteloos maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Dus wacht niet te lang!

Klik hier voor de uitnodiging en klik hier voor meer informatie over talent uit Noordoost-Brabant.