Je hoort het overal om je heen: personeelstekort! Een grote uitdaging voor veel bedrijven. Werf je nog op de traditionele manier? Dan is het invullen van die vacatures erg lastig. De tijd van publiceren en wachten tot deze ingevuld wordt, is echt voorbij. Maar hoe vind je dan een kandidaat?

Gratis vacatures en stages plaatsen op mkbwerkt.nl
Leden van MKB Eindhoven kunnen gratis vacatures en stages plaatsen op onze vacaturesite mkbwerkt.nl. Je krijgt toegang tot een eigen bedrijfspagina in de digitale infrastructuur achter de website. Je kunt deze pagina zelf makkelijk beheren; vacatures en stages plaatsen en verwijderen. Je ontvangt sollicitaties en cv’s op deze pagina, waarna je rechtstreeks contact met de kandidaten kan opnemen. Ook vragen we aandacht voor je vacatures en stages via social media en mailings naar ons werkzoekendenbestand.
Aanmelden vacatures en stages

‌‌
Voorrang en korting bij Vacaturecafés 17 februari en 19 mei
Ons Vacaturecafé in oktober is weer een succes geworden. In het Eindhovens Dagblad verscheen een positief artikel. We gaan er dus mee door! Kom ook snel persoonlijk in contact met werkzoekenden tijdens de Vacaturecafés op 17 februari en 19 mei 2022 van 9.00 – 12.00 uur. Maximaal 40 bedrijven kunnen deelnemen.
Leden krijgen voorrang bij aanmelding en betalen 245 euro; niet-leden 395 euro.
Aanmelden Vacaturecafé 17 februari | Aanmelden Vacaturecafé 19 mei

‌‌
Praktische HR-trainingen, direct toepasbaar!
Ook het nieuwe jaar organiseren we maandelijks trainingen rond actuele HR-thema’s met alle ruimte voor inbreng van vragen uit de praktijk. Denk aan Linkedin Recruitment, Breng je bedrijf beter in beeld, Employer Branding, etc. De trainingen worden in kleine groepen van max 12 deelnemers gegeven.
Leden krijgen voorrang bij aanmelding en betalen 195 euro; niet-leden 295 euro.
Aanmelden vacatures en stages

Bron: www.mkbeindhoven.nl