UPDATE: 

De Oerlekker Ondernemersavond die op zaterdagavond 12 oktober, aan de vooravond van Oerfestival De Maashorst 2019, was gepland, gaat helaas niet door!
 
Er bleek voor deze avond nog onvoldoende animo om het evenement door te laten gaan. Wellicht biedt Oerfestival De Maashorst 2020 hiervoor nieuwe kansen. Gasten die een ticket hebben besteld krijgen de door hen betaalde ticketkosten weer teruggestort op hun rekening.

————

Op een ongedwongen manier genieten van alles wat de Maashorst te bieden heeft: lekker eten, natuurlijke omgeving en veel gezellige ondernemers.

Hierbij een uitnodiging voor de eerste Oerlekker Ondernemersavond voor ondernemers in de Maashorst die gehouden wordt op zaterdagavond 12 oktober. Georganiseerd door programmabureau De Maashorst wordt dit een bijzonder evenement; op een ongedwongen manier genieten van en in de Maashorst. Met ondernemers uit alle vier de Maashorstgemeenten. Een unieke kans om nieuwe gezichten te zien en het netwerk te vergroten, op de zandverstuiving bij Herperduin, midden in het bos.ar? Echt waar! Wedden dat je meteen een gespreksonderwerp hebt?!
Verbinding met het gebied, de natuur én elkaar, dat is de gedachte achter deze Oerlekker Maashorst Ondernemersavond. Het wordt een avond voor en door ondernemers uit de streek, waarbij je zelf ook aan de bak(plaat) moet. Samen bakken en braden schept immers een band. Net zoals de Maashorst. Want natuur in de buurt is voor elke maatschappelijk verantwoord ondernemer van belang. Van eenpitter tot CEO. Van (dag)recreatie tot sportschool of aannemer. De Maashorst biedt volop kansen om te ondernemen of te vestigen. Natuur is back to basic, maar voor innovatieve ondernemers ook volle kracht vooruit.

De Maashorst is hét Oergebied in Brabant; stoer, spannend, ruw en echt. En zo wordt ook deze ondernemersavond. Geen poespas, maar échte contacten. Geen culinaire hoogstandjes, maar stoer voer. Geen veilige zaal of restaurant, maar met de voeten in het zand onder een stretchtent, weer of geen weer. Uiteraard is er passende muziek en infotainment en onze gastvrije oermannen- en vrouwen van Big Boys Quality en Maashorst Catering zorgen voor een onvergetelijke avond. De Oerlekker Maashorst ondernemersavond is van 17.00-21.00 uur en vindt plaats op de zandvlakte bij Herperduin.

Na aanmelding volgen details met betrekking tot route en parkeren. De kosten bedragen € 59,50 exclusief btw p.p. Hiervoor kun je eten tot je buik vol is en krijg je 5 Oero’s om te besteden aan drank. Op de avond zelf is er de mogelijkheid om extra Oero’s te kopen. tuur voor meer informatie een mail naar info@demaashorst.nl of meld je hier direct aan.. Duurzaam ondernemen vraagt om creatief denken. Ook de organisatie van dit evenement denkt in creatieve en ludieke oplossingen om de natuur zo min mogelijk te belasten. Daarom vragen wij om je eigen bord en bestek mee te nemen. Echt waar? Echt waar! Wedden dat je meteen een gespreksonderwerp hebt?!
Klik hier voor de flyer voor meer informatie…