Veel nieuws voor jullie, ondernemers van Nistelrode, halen we uit de nieuwsbrief van MKB-Nederland en VNO NCW.  Daarnaast is er nog veel meer nieuws dat landelijk de ondernemers bezighoudt. Om dat niet te missen kun je je ook opgeven voor de nieuwsbrief van MKB-Nederland. In de zomer komt de nieuwsbrief minder vaak uit en in deze periode kun je natuurlijk gewoon naar de website en daar het landelijk nieuws in ondernemersland volgen.

Zomerreces
De zomervakantie is in aantocht. Scholen gaan dicht, de Tweede Kamer op reces. Nederland trekt erop uit: een paar weken geen werk, tijd voor ontspanning, een goed boek en voor elkaar.
De nieuwsbrief gaat in de zomerstand. In de maanden juli en augustus zal de verschijning onregelmatig zijn, afhankelijk van het nieuwsaanbod. Volg in de tussentijd de website voor het laatste nieuws.