Ondernemerscafé bij Rainbow Centre 9 april

Kaart niet beschikbaar

Datum / Tijd
09-04-2019 / 20:00 - 23:30

Bij een ondernemerscafé loop je gezellig binnen…

Nadat alle carnavalsfestiviteiten achter de rug zijn kijken we weer vooruit naar de volgende ledenbijeenkomst. Het ondernemercafé staat dan op de planning op 9 april bij Rainbow Centre Nistelrode. Kom ook langs en praat in een informele setting met collega-ondernemers over alles wat jou bezighoudt.

Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom. Rond 20.30 uur start een kort programma waarin even teruggekeken wordt op de Business brunch en een initiatief gepolst wordt onder de ondernemers dat tijdens deze brunch door Bob Hutten voorgelegd is. Dan is het alweer even geleden dat wijkagent Mieke Bode zich voorgesteld heeft aan ons ondernemers, zij komt deze avond langs om kort uit de doeken te doen wat er speelt in Nistelrode.
Je kan tot 22.00 uur binnenlopen, daarbij rekeninghoudend met het programma, heet de ondernemersvereniging je, samen met Johnny van Loon, van harte welkom.