Bedrijfsbezoek IVS Dosing Technology

Datum / Tijd
22-10-2019 / 00:00

IVS Dosing Technology

Directeur Frank Dielissen is samen met Hans den Otter verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van IVS Dosing Technology. “Het leveren van kwaliteit is het sleutelwoord binnen ons bedrijf, daar blijven wij beiden continu op hameren.”

IVS Dosing Technology heeft vanaf 1987 een grote ontwikkeling doorgemaakt. Frank: “We zijn in een nichemarkt van eenmansbedrijf doorgegroeid naar een serieuze en succesvolle internationale onderneming met inmiddels 25 medewerkers gevestigd op industrieterrein de Doornhoek in Veghel.

Zin om eens met eigen ogen de dagelijkse gang van zaken van dit unieke bedrijf te bekijken? Breng dan op 22 oktober een bezoekje, samen met je collega-ondernemers, aan deze collega-ondernemer!