Geef je Sint- of kerstsurprise of kerstpakket een Lokale touch!

BERNHEZE – Stop! Maak je Sint- of kerstsurprise of de kerstpakketten voor je personeel en/of je klanten nog niet dicht, want er moet nog wat bij! Een waardebon van Ben Loyaal Koop Lokaal waarmee je niet alleen je werknemers en/of klanten verrast, maar waar je ook zeker de lokale ondernemer een groot plezier mee doet!

Een kerstpakket is altijd een mooi gebaar dat je naar je medewerkers of klanten doet maar… je maakt het natuurlijk nog mooier door hen de mogelijkheid te geven om ook de lokale ondernemer een hart onder de riem te steken! Deze heeft nu het ‘hart’ nodig!

Koop daarom een bon van Ben Loyaal Koop Lokaal, stop die in het pakket en sla zo twee vliegen in één klap!

Tip! Maak de Sint- en kerstsurprise of het kerstpakket nog persoonlijker door een mooie kerstgedachte toe te voegen. Voor elke medewerker een op hem of haar toepasselijke tekst maakt het allemaal nog leuker!

Doe de cadeaubon in een mooie verpakking, een zogenaamd gondeldoosje, en kom dit jaar extra origineel voor de dag!