BERNHEZE – De Bernhezer Ondernemers Prijs 2019 ging naar Tom de Bruyckere van Tomcars Heesch en de Jonge Ondernemers Prijs 2019 kwam terecht in de handen van Stijn van de Bovenkamp en Rico Wijgergangs van WijKamp Farming Solutions Nistelrode. De ondernemers mochten een prachtig beeld in ontvangst nemen van de hand van de Nistelrodese kunstenaar Hans van Uden. Ook kreeg de winnaar van de BOP een cheque aangeboden ter waarde van € 2.000,- door Rabobank Oss Bernheze, uitgereikt door Corné Roovers. Dit geld mag Tom geven aan een goed doel naar keuze.

De avond werd gepresenteerd door Sybil, oftewel Neeltje van den Brand. Sybil heeft het hart op de tong en neem zichzelf graag op de hak, wat natuurlijk voor hilariteit zorgde. Met name werden de heer en mevrouw Strijbosch bedankt voor hun gastvrijheid. Mevrouw Strijbosch had ook zelf een mooi woordje klaar, dit werd met groot applaus door de gasten ontvangen. Zij ontvingen een mooie bos bloemen als dank voor het beschikbaar stellen van deze prachtlocatie.

De stemming werd dit jaar niet door een jury gedaan, maar de bezoekers van het Bernhezer Business Event was een publieksjury en mochten op de avond zelf stemmen op hun BOP en JOP van keuze. Na de stemming ging het buffet open op het terras en in de idyllische omgeving met de schapen op de achtergrond was het goed vertoeven op Landgoed Weijenhof. Om 20.30 uur maakte zangeres Elske de Wall haar entree met een spetterend optreden wat menige gast aan het dansen zette. Om 21.00 was het hoogtepunt van de avond. Loco-burgemeester Peter van Boekel richtte een woord tot de gasten van de avond en kreeg de enveloppen met de winnaars uitgereikt door Wim Tolboom.

De foto’s van de ‘Buitengewoon’ bijzondere avond zijn te bezichtigen op de website.