We kunnen er een lang verhaal van maken, maar laten we het simpel houden!
Leuk om te geven en zeker ook leuk om te krijgen, want deze is bij bijna alle ondernemers in Bernheze in te wisselen.

Koop hem nu voor een extraatje in het Kerstpakket, of stuur hem op als bedankje voor Opa en Oma of een goede vriend of vriendin.
Ben Loyaal Koop Lokaal 1.0 werd in het voorjaar opgezet om de zorg en ondernemers een hart onder de riem te steken. In samenwerking met de ondernemersverenigingen neemt Bernheze Media deze ervaring mee met betrekking tot Ben Loyaal Koop Lokaal 2.0 en komt terug met de cadeaubon in een nieuw jasje:

• Vanaf 19 november zijn de bonnen weer te koop!
  • Er is één Benloyaalkooplokaal-cadeaubon van € 10,-
  • Deze zit in een transparante envelop
  • De bonnen zijn genummerd
  • Vanuit één punt geregeld: Bernheze Media

Verkooppunten:
Paperpoint in Heeswijk-Dinther
Depot in Heesch
Feel Good Store Sparkling in Nistelrode
Dagwinkel Schouten in Loosbroek
Johnnie & Mieke’s Dagwinkel in Vorstenbosch.

Innemen van cadeaubonnen
Je bent lid van een ondernemersvereniging in Bernheze en daarom mogen mensen ook bij jou de cadeaubon inleveren. Deze € 10,- kun je aftrekken van de factuur van je klant.
(Mits jij je er geen bezwaar tegen hebt om als inleveradres van de bonnen te fungeren.
Anders even mailen naar info@benloyaalkooplokaal.nl. Dan halen we je naam van de lijst:  www.benloyaalkooplokaal.nl/deelnemers)

Verzilveren doe je als volgt:

• Kom even langs met je cadeaubon(nen) bij ‘t Mediahuys in Nistelrode
  • Stuur cadeaubon(nen) op naar Bernheze Media, Laar 28, 5388 HG Nistelrode mét je bedrijfsgegevens; naam van je bedrijf, adres en rekeningnummer.
  • Vragen per mail: via info@benloyaalkooplokaal.nl
  • Telefonisch via 0412-795170.

Heb je meer vragen, kijk dan op www.benloyaalkooplokaal.nl of neem contact op via het nummer of mailadres zoals hierboven vermeld.