Laden Evenementen

Bij deze willen wij je graag uitnodigen voor een uniek bedrijfsbezoek en wel bij Udea Veghel op maandag 30 mei.
Udea is een groothandel, merkenhuis, im- en exporteur van biologiche levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktketen Ekoplaza, Marqt en Natuurwinkel, samen goed voor 100 winkels.
Nistelrodenaar Eric-Jan van den Brink is operationeel directeur bij Udea en wil ons graag in het nieuwe en volledig geautomatiseerd krattenmagazijn (met drie temperatuurzones) rondleiden.

Het door Van der Landen ingerichte 100.000 kratten magazijn werkt volgens het principe first in-first out, waardoor de klanten producten in huis krijgen met een langere houdbaarheidsdatum wat een enorme kostenbesparing oplevert. Ook kan er sneller ‘gepickt’ worden en worden minder fouten gemaakt.
Kijk hier ook eens op de website.

Ondernemers Vereniging Nistelrode biedt je de mogelijkheid om dit supermoderne magazijn te bekijken op maandag 30 mei:

De avond ziet er als volgt uit:
17.45 uur: verzamelen bij parkeerplaats De Wan, waar we bij Zaal De Hoefslag nog even een bakje koffie kunnen drinken
18.00 uur: vertrek met gezamenlijk vervoer naar Veghel
18.30 uur: aanvang rondleiding en mogelijkheid voor het stellen van vragen
20.00 uur: vertrek uit Veghel naar De Hoefslag
20.30 uur: presentatie door Eric-Jan van den Brink over Udea en mogelijkheid tot stellen van vragen
21.00 uur: gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

Je kunt je aanmelden voor dit unieke bedrijfsbezoek, samen met een introducé, door het beantwoorden van deze mail. Dit kan tot en met 20 mei.

Met vriendelijke groet,
Ondernemers Vereniging Nistelrode